Heimelijk verliefd

Met gemiddeld honderd lezers voor mijn blog mag ik best tevreden zijn.

Natuurlijk is een veelvoud ervan ook welkom, maar dan zou ik misschien naast mijn schoenen
gaan lopen. Nu al poch ik ermee dat ik vier boeken op mijn naam heb en al honderden keren in de publiciteit ben geweest met mijn artikelen en schrijverijtjes, die er toe doen of niet toe doen. Mijn vaste lezers weten welke weg ik ben gegaan en hebben mijn boeken gekocht om ze er misschien nog eens op na te slaan.

De verhaaltjes over onze kleinzoon zijn een toonbeeld van het grootvaderschap, heb ik me laten vertellen, maar ik wil me er niet op voor laten staan dat de avonturen die ik beleefde en bundelde in De geboorte van een opa, niet ook andere opa’s overkomen. Natuurlijk is het hilarisch te noemen wanneer een naaktslak aan een huisje wordt geholpen door een peuter van nog geen vier jaar en is het ronduit spannend te noemen wanneer er boeven zijn, die zich schuil houden in de kussenkloof.

In de twee boeken die volgden werd mijn ziel blootgelegd en speelde ik een hoofdrol, met de nadruk bijna op ‘hoofd.’

Dirigent zonder stokje
is bezig de wereld te veroveren en Carmen moet met haar charmante voorkomen en scherpe blik ieders hart kunnen veroveren zoals ze ook een man van mijn leeftijd voor zich heeft weten te winnen.

Toen de mogelijkheid zich voordeed om voor de televisiecamera door pers collega Joyce van Es te worden ondervraagd was ik de koning te rijk! Met twee voeten vast op aarde heb ik geantwoord op haar vragen en wanneer Joyce achteraf spreekt over een "ontroerende ontmoeting" laat dat ook mij niet onberoerd. Haar cameraman verklaarde tijdens de opnamen heimelijk verliefd te kunnen worden op Carmen, de
bijzondere vrouw die ik een prominente rol in en op het boek gaf. Ik hoop dat hij het boek heeft aangeschaft en af en toe naar haar omkijkt.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Heimelijk verliefd

zinderend

Inspiratie

Geduld

Broer en zus

De ontmoeting