Onthuld

Niet langer hoef ik het voor me te houden.

Uitgerekend in een interview voor de lokale weekkrant onthul ik de naam van het boek dat nu nog als manuscript in handen van de uitgever is die er met de tijd een goed leesbaar boek van moet maken met een aansprekende voor en achterkant. Op de rug van het boek zal de titel en mijn naam prijken zodat het in de boekenkast direct duidelijk is waar het staat.

Dirigent zonder stokje.

De titel is alles verhullend en pas bij het lezen van de achterkant zal duidelijk worden dat de titel de lading die ik het boek gaf volledig dekt. Wie is de dirigent en waarom zwaait hij of zij niet met een stokje om de musici te dirigeren op de maat die door hem of haar wordt aangegeven? Is het stokje verloren gegaan in een bloederige strijd om de leiding van het orkest misschien?

Dat in het interview niets wordt onthuld over de inhoud die achter de titel schuilgaat vindt zelfs de verslaggever die het artikel schreef "geheimzinnig." Het laat iets te raden over. In de tussentijd geniet ik van de raadselachtigheid en de speculaties die op gang komen aangaande de inhoud van het boek dat nog geen boek mag heten.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Onthuld

zinderend

Inspiratie

Geduld

Broer en zus

De ontmoeting