Hilarische passages

Weer zit ik in een maak proces, of nog?

Tijdens het schrijven aan TIJD had ik een beginnetje van een manuscript liggen waarvan zich het vervolg al in mijn hoofd afspeelde. Steeds bleef ik mezelf voorhouden dat het schrijven aan TIJD er niet door moest worden belemmerd en dat is gelukt. Geen van de verwikkelingen uit het boek waaraan ik nu schrijf is er onbedoeld in terechtgekomen, al zou het hilarische passages hebben opgeleverd.

Waaraan ik schrijf is pure fictie terwijl het boek dat ik net heb afgeleverd een levensbeschrijving is die zonder enige uitzondering op waarheid berust. Het is een andere tak van de 'schrijfsport' realiseer ik me, maar zonder meer de moeite van het proberen waard. Als de uitgever er in gelooft dan komt boek vier er, maar de belevenissen van mijn verzonnen personages zijn nog lang niet tot een einde gekomen dus weer doe ik een beroep op het geduld van alle nieuwsgierigen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Beste Hans Peter,
Het is bij deze blog wel duidelijk dat je aan iets belangrijkers aan het schrijven bent, volgens mij is de
kortste blog ooit.
Maar we vinden het niet erg hoor, als er weer zo`n fijn boek van jou gaat komen dan is dat prima en we hebben ook nog eens heel veel geduld, dus dat komt goed.
Heel veel succes met je nieuwste creatie!!
Tineke Haspers, op 24-03-19


zinderend

Inspiratie

Geduld

Broer en zus

De ontmoeting