Geheim



Met geen mogelijkheid kwam ik er achter hoe ik een aan mij toegestuurd bestand open moest krijgen op mijn laptop. Het werd me geleverd in een voor mij totaal onbekend formaat en het moet het ontwerp bevatten van de cover van “TIJD”. Het is zaak dat zo snel mogelijk met mijn goedkeuring er digitaal aangehecht naar de productie afdeling van de uitgever te sturen, dus is het zaak ernaar te hebben gekeken voor ik het doorstuur. Zal ik de productie mensen maar laten weten dat ik er blindelings op vertrouw dat de vormgever van de omslag het naar mijn goeddunken heeft vormgegeven hoewel ik het niet heb kunnen zien omdat ik dat bestandsformaat onmogelijk kraken kon?

De foto die op de voorkant zal prijken is er één die ik zelf heb gemaakt, maar wel met een twist die de vormgever er aan gaf. Het ruwe ontwerp heb ik al weken geleden gezien en mijn enthousiasme is alleen maar meer aangewakkerd naarmate de tijd verstreek. Bij het insturen van de laatste benodigde bestanden voor de opmaak van het boek moet ook het definitieve ontwerp zitten voor de omslag, liefst in dat voor mij niet te begrijpen formaat. Het concept is mijn laptop gepasseerd. Als tussenstation zeg maar, nestelde het zich er en ongezien ging het verder.

Het boek zal worden voorzien van een voorkant die de lust naar het lezen van wat er achter schuil gaat alleen maar aanwakkert. Op de achterkant staat straks een foto die op mijn verzoek is gemaakt op de plek waar ik me prettig voel.

Op 25 januari hoop ik het aan het publiek te tonen en tot die tijd is het nog even mijn geheim. Mijn geheim dat ik deel met de vormgever en de mensen op de productie afdeling van de uitgeverij. Ook Desiree maakte ik er deelgenoot van en haar integriteit staat voor mij natuurlijk op geen enkel ogenblik ter discussie. Er zullen nog heel wat blogs door mij geschreven worden voor het 25 januari is, dus blijf me volgen!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



zinderend

Inspiratie

Geduld

Broer en zus

De ontmoeting